Een vast bedrag zonder gedoe.

Snel aan de slag met uw website of webshop.

Ben je op zoek naar een all-in-one oplossing voor je bedrijf? Maar geen zin om zelf een website op te zetten of om deze bij te houden? Kies dan voor ons lease pakket waarmee je met één pakket helemaal klaar bent!

Een korte overzicht van het pakket

Bekijk hier onder een overzicht van het pakket! Alles is inbegrepen!

Webhosting

Bij dit pakket zit standaard ons basis hostingpakket, dit is genoeg voor de meeste websites voor jarenlang plezier zonder aan je limieten te komen! Ook zit er in dit pakket genoeg ruimte voor 100 wat kleinere of 10 grote postvakken. Of deel het in zoals je zelf wil!

Website?

De website wordt voor je ontwikkeld, ook kun je telefonisch of per mail wijzigingen doorgeven die we meestal binnen enkele uren verwerken op je website! Ook komen we langs op locatie om je te helpen met het beheren van je voorraad, orders en andere winkeltaken, en dit allemaal vanaf een app!

Updates en beveiliging

Wij voeren standaard de updates voor je uit en zorgen dat je website standaard beveiligd is tegen aanvallen. Ook monitoren wij je website op verdachte situaties en kunnen wij ingrijpen voordat het mis gaat.

Benodigdheden

Standaard leveren wij premium plugins exclusief aan onze lease klanten. Dit houd in zoveel thema’s als nodig is*. Maar ook de betaalde plugins krijg je via ons! De losse waarde van deze plugins per jaar is meer dan 250 euro!

Een website die voldoet aan de standaard.

Wij creëren websites die voldoen aan de moderne maatstaven in uw eigen huisstijl en kleuren

Klaar voor de toekomst

Wij zijn in hart en nieren ondernemers, dus wij snappen hoe belangrijk het is dat u zich bezig kan houden met ondernemen zonder zich u druk te hoeven maken om het digitale aspect. Wij nemen dit dan ook graag voor u uit handen. Daarom kijken we met u mee naar de beste oplossing voor u en uw bedrijf. Voor nu en later.

Geen opstartkosten

Er zitten geen opstartkosten verbonden aan een ‘lease’ website. Wel zit er een minimale contractperiode van 4 maanden aan verbonden, na deze 4 maanden kunt u iedere maand opzeggen. De betalingsperiode begint pas als uw website in de lucht is en u tevreden bent!

Vraag direct aan!

39 9

Prijjs per maand

Geldig voor eerste maand!

vaak gestelde vragen

Hoe snel kan ik een voorbeeld verwachten?

Binnen 48 uur kunt u een eerste demo verwachten, deze demo zal 2 pagina’s bevatten met “Lorem ipsum” tekst en onderwerp gerichtte afbeeldingen die wij mogen gebruiken van het internet. Dit doen wij omdat wij enkele aanvragen per dag ontvangen en iedereen graag zo snel mogelijk een voorbeeld willen sturen om over de wensen te kunnen praten en vragen te kunnen beantwoorden.

Zitten er nog meer kosten aan verbonden?

Nee voor de meeste gebruikers niet! Voor enkele internationale klanten is er een optie om extra pakketten af te sluiten voor wereldwijde dekking. Verder zit alles in het pakket inbegrepen.

Hoe werkt het betalen?

U krijgt afhankelijk van de door u gekozen termijn 1 keer, 2 keer of 4 keer per jaar een factuur. Deze kunt u doormiddel van IDeal of overboeking voldoen.

Welk hostingpakket is standaard inbegrepen?

Onze basis hosting pakket is inbegrepen, voor een meerprijs kunt u ook een ander pakket gebruiken. Echter is voor 95% van onze klanten het basis pakket genoeg.