Over ons

Wat we maken en doen!

Bij JRS-ICT richten wij ons voornamelijk op het ontwerpen, ontwikkelen en hosten van websites, webshops en andere online applicaties. Dankzij onze uitgebreide expertise op het gebied van webhosting, kunnen wij ervoor zorgen dat uw website, webshop of andere online applicatie continu beschikbaar en optimaal presterend blijft, geheel volgens uw verwachtingen.

Naast het aanbieden van hoogwaardige webdiensten, zijn wij er trots op dat wij onze klanten persoonlijke ondersteuning kunnen bieden, zowel op locatie als op afstand. Hierdoor kunnen wij net dat stapje extra zetten waar andere bedrijven in onze branche wellicht tekortschieten. Wij zijn selectief in het kiezen van onze klanten en projecten; wij nemen alleen opdrachten aan waar wij als bedrijf volledig achter kunnen en willen staan. Dit zorgt voor een succesvolle samenwerking en een eindresultaat waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn.Vanaf 2023 zetten wij ons actief in voor maatschappelijke doelen door elk jaar twee projecten te sponsoren die zich richten op het verbeteren van de samenleving. Hierbij bieden wij onze ondersteuning en expertise aan, evenals de benodigde middelen om het maatschappelijke project tot een succes te maken.

Wij geloven dat het belangrijk is om een positieve bijdrage te leveren aan onze maatschappij en zetten ons daarom graag in voor deze initiatieven. De gesponsorde projecten zullen zich met name richten op de jeugd, om zo een blijvende impact te hebben op de toekomstige generaties.

Bij JRS-ICT kunt u erop vertrouwen dat wij niet alleen toegewijd zijn aan het leveren van uitmuntende webdiensten en persoonlijke ondersteuning, maar ook aan het leveren van een positieve bijdrage aan de maatschappij. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.


hero about naassom azevedo Q Sei TqSlc unsplash
Ons verhaal

Hoe is het eigenlijk begonnen?

Hiervoor moeten we een jaar of tien terug

Ongeveer een decennium geleden begon mijn avontuur in de wereld van websites en technologie. Als 12-jarige creëerde ik mijn eerste eigen website met behulp van JouwWeb, waar ik Google-advertenties integreerde (in een tijd waarin het integratie- en goedkeuringsproces veel eenvoudiger was) om te proberen wat extra inkomsten te genereren met mijn website. Destijds maakte ik websites met flash-games (iets dat tegenwoordig niet meer relevant is) en hield ik Android-installatiebestanden beschikbaar, omdat dit mijn persoonlijke interesses weerspiegelde.

Drie jaar later maakte ik kennis met 000webhosting, een platform waar ik gratis een kleine website online kon houden. Ik begon me te verdiepen in WordPress en probeerde mijn eigen webwinkel te creëren (zonder daadwerkelijk producten te verkopen) om te leren hoe alles werkte. Zo breidde ik, op 15-jarige leeftijd, mijn kennis over websites steeds verder uit. Ondertussen ontwikkelde ik ook interesse in andere technologische gebieden. Thuis begon ik met oude computers servers te bouwen en te experimenteren. Ik lanceerde mijn eigen Minecraft-server, waar mensen enkele euro’s betaalden voor extra opties, waardoor ik de server draaiende kon houden en mijn interessegebied verder kon uitbreiden.

In 2019 ontwierp ik mijn eerste commerciële website, op dat moment voor de opnamestudio van mijn vader. Toen ik in 2020 vanwege COVID-19 drie weken in quarantaine moest, breidde ik de website uit met een webshop-gedeelte. Ik zocht uit hoe ik betaaldiensten kon integreren, verzendkosten berekenen, voorraadbeheer organiseren, en nog veel meer! Nadat mijn eerste webshop operationeel was, kreeg ik via mijn vader de vraag om nog een webshop te maken. Dit werden mijn eerste klanten.

In 2021 zette ons bedrijf grote stappen door over te stappen van onze hostingpartner naar onze eigen servers. We liepen al snel tegen de limieten aan die niet op de voorpagina van onze hostingpartner werden vermeld, en de prestaties van de websites, vooral in combinatie met de app, waren teleurstellend. Na de introductie van onze websites op onze eigen servers zagen we mogelijkheden om onze websites nog sneller te kunnen leveren en maakten we onze server klaar voor de toekomst. In 2021 begonnen we ook met het aanbieden van ICT-diensten op locatie, waarbij we veel toegevoegde waarde leverden voor bedrijven zonder eigen ICT-afdeling. In datzelfde jaar leverden we onze eerste computers die gericht waren op eenvoud en gebruiksgemak: kleine, snelle computers die je in één hand kunt vasthouden!

In 2023 namen we ons eerste gesponsorde project aan. Als bedrijf willen wij een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap door deel te nemen aan projecten die zich met name richten op de jeugd. Meer informatie over dit initiatief zal later dit jaar volgen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor bedrijven of do elen om zich aan te melden voor sponsoring. Dit jaar hebben we nog één plek beschikbaar voor de sponsoring van een website, webshop of andere vorm van ondersteuning waarbij we kunnen helpen.

Onze reis van een jonge website-enthousiasteling naar een volwaardig bedrijf heeft ons veel geleerd over technologie, klantenservice en maatschappelijke betrokkenheid. We kijken ernaar uit om onze kennis en ervaring te blijven inzetten om onze klanten hoogwaardige oplossingen te bieden en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op de gemeenschap om ons heen.

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met uw website, webshop of technologiebehoeften, en om meer te weten te komen over onze gesponsorde projecten en maatschappelijke betrokkenheid.


ons dna

waar we voor staan

Lees meer over de principes waar we voor staan

Resultaat

Bij elk project streven we naar het behalen van specifieke doelen en het leveren van concrete resultaten. Onze websites moeten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, zoals snelle laadtijden, optimale weergave op mobiele apparaten en nauwkeurige informatie. Wij zetten ons in om elke website te optimaliseren om aan deze eisen te voldoen.


Toekomst

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en onze klanten te helpen bestaande diensten te optimaliseren. Daarnaast zijn we voortdurend bezig met het verkennen van nieuwe diensten die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten en hun online aanwezigheid.

Maatschappelijk belang

Als bedrijf hechten we veel waarde aan het leveren van een positieve bijdrage aan de samenleving. Dit doen we onder andere door het realiseren van websites voor lokale non-profitorganisaties die zich inzetten voor de jeugd en sport.


Open communicatie

Wij geloven in open en directe communicatie met onze klanten. Ons doel is om de drempel zo laag mogelijk te houden voor het aanvragen van wijzigingen en het stellen van vragen. We beantwoorden liever te veel vragen dan dat onze klanten met onbeantwoorde vragen achterblijven.


Door deze kernwaarden te omarmen, zorgen wij ervoor dat ons bedrijf een betrouwbare en professionele partner is voor al uw webdesign- en hostingbehoeften. Met een sterke focus op SEO zullen we ervoor zorgen dat uw website goed vindbaar is en maximale online zichtbaarheid geniet.

Ons team

Oeps, ons team is aan het groeien, deze informatie werken we heel snel bij.

Roy van der Sleen

Job Title

Stan van der Veen

IT-security