Over ons

Wat we maken en doen!

Wij zijn vooral gericht op het maken van websites en de hosting hiervan, door onze expertise op het gebied van webhosting zorgen wij ervoor dat je website, webshop of andere online applicaties blijven werken. Zoals jij dat van ons verwacht. 

Ook bieden wij support aan op locatie en hopen wij net dat stapje extra te kunnen zetten waar anderen dat niet kunnen. Ook omdat wij zelf ook selectief zijn in onze klanten en niet zomaar elk project aannemen. Wij nemen alleen projecten aan waar wij zelf als bedrijf achter kunnen en willen staan,


Vanaf 2023 gaan wij ook 2 projecten per jaar sponseren voor een goed maatschappelijk doel, hierin gaan we ondersteuning bieden en bieden wij de benodigde middelen aan om het maatschappelijke doel tot een succes te maken, omdat wij ons graag in willen zetten voor de maatschappij. Deze projecten zullen met name bedoeld zijn voor de jeugd.

hero about naassom azevedo Q Sei TqSlc unsplash
Ons verhaal

Hoe is het eigenlijk begonnen?

Hiervoor moeten we een jaar of tien terug

Een jaar of 10 terug ben ik begonnen met mijn eerste eigen website bij jouwweb, toen was ik 12 jaar oud. Hierin verwerkte ik Google advertenties (toen de intergratie en keuringsproces een stuk eenvoudiger waren) om te proberen om met mijn website wat bij te verdienen aan advertenties. Ik maakte websites met flash games (iets wat allang niet meer van deze tijd is) of hield Android installatie bestanden beschikbaar op mijn website. Want hier lagen mijn eigen interesses.

Een jaar of 3 later maakte ik kennis met 000webhosting. Hier kon ik gratis een kleine website online houden en begon ik me te verdiepen in WordPress. Zo probeerde ik mijn eigen webwinkel te maken (zonder daadwerkelijk producten te verkopen) om te kijken hoe alles werkte en zo leerde ik steeds meer over websites, dat terwijl ik 15 jaar was. Ondertussen was mijn interessegebied de afgelopen jaren veel verder uitgebreid dan alleen websites. Thuis begon ik met oude computers servers te maken en te experimenteren. Zo begon ik mijn eigen Minecraft server waar mensen een paar euro betaalden voor extra opties en zo kon ik de server online houden en door met het uitbreiden van mijn interesses. 

In 2019 heb ik mijn eigen eerste commerciële website gemaakt, dit was voor (op dat moment) de opnamestudio van mijn vader. In 2020 moest ik in quarantaine door covid (in totaal 3 weken!). In deze 3 weken heb ik de website uitgebreid met een webshop gedeelte. Uitgezocht hoe ik betaaldiensten integreerde op de webshop, verzendkosten berekeningen, voorraadbeheer en ga zo maar door! Nadat mijn eerste webshop werkend was. Kreeg ik via mijn vader de vraag of ik nog een webshop wou maken. Dit werden mijn eerste klanten. 

In 2021 hebben we als bedrijf nieuwe stappen gemaakt door te stoppen met onze hosting partij en hebben we onze eigen servers opgezet. Dit omdat we al snel tegen de gestelde limieten zaten die niet op de voorpagina vermeld werden. Ook vielen de prestaties van de websites tegen, vooral in combinatie met de app. Nadat we onze websites hebben geïntroduceerd op onze eigen servers en de mogelijkheden zagen om nog sneller onze websites te kunnen serveren hebben we gelijk onze server klaar gemaakt voor de toekomst. Ook begonnen we in 2021 met het aanbieden van ICT diensten op locatie, hierin hebben wij al veel kunnen toevoegen voor bedrijven zonder een eigen ICT afdeling. We leverden in 2021 onze eerste computers gericht op eenvoud en gemak. Computers die niet doorn in het oog zijn, maar hele kleine snelle computers die je in één hand kan vasthouden!

In 2023 hebben we ons eerste door ons gesponsorde project aangenomen. Hiermee willen wij als bedrijf wat toevoegen aan de buurt door mee te doen aan plaatselijke projecten met name gericht op de jeugd. Hier zal meer informatie over volgen dit jaar! Ook kun je je bedrijf of doel aanmelden, dit jaar hebben we nog 1 plek over voor sponsoring van een website, webshop, of op elke andere vorm dat we kunnen helpen. 


ons dna

waar we voor staan

Lees meer over de principes waar we voor staan

Resultaat

Elk project heeft zijn eigen doelen om te behalen en moet een bepaald resultaat bieden. Daarom moeten onze websites voldoen aan kwaliteitsnormen. Denk hierbij aan snelheid van je website, maar ook hoe goed alles zichtbaar is op mobiele apparaten. Maar ook dat de informatie die op je website staat kloppend is.

Toekomst

We kijken graag wat de toekomst brengt, zowel in hoe wij onze diensten kunnen verbeteren maar ook hoe onze klanten kunnen helpen bestaande diensten te verbeteren. Ook zetten we ons graag in voor nieuwe diensten als ze van toevoeging kunnen zijn op onze klanten. 

Maatschappelijk belang

We vinden het erg belangrijk dat we als bedrijf wat toevoegen aan de maatschappij, denk hierbij een realisatie van websites van plaatselijke non profit organisaties die zich inzetten voor jeugd en sport. 

Open communicatie

We staan voor een directe lijn met de klant, hierdoor hopen we de drempel zo laag mogelijk te houden als er wijzigingen nodig zijn die uitgevoerd moeten worden. Ook beantwoorden we liever 10 vragen teveel, dan dat onze klanten met vragen achterblijven.

Ons team

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur.

Roy van der Sleen

Job Title

Stan van der Veen

IT-security